100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY II 2.5 Td5 4x4 139 PK
Bouwjaar 11.1998 - 06.2004

Fuseekogels LAND ROVER DISCOVERY II (L318) 2.5 Td5 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Elke LAND ROVER DISCOVERY II (L318) 2.5 Td5 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIJAGUARCADILLAC. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Speling op uw fuseekogel

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DISCOVERY II (L318) bestellen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.