100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY III 4.0 4x4 219 PK
Bouwjaar 02.2005 - 09.2009

Fuseekogels LAND ROVER DISCOVERY III (L319) 4.0 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDACADILLACTOYOTAHYUNDAIMINI. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER DISCOVERY III (L319) 4.0 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DISCOVERY III (L319) bestellen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.