100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY III 4.4 4x4 299PK
Bouwjaar 07.2004 - 09.2009

Fuseekogels LAND ROVER DISCOVERY III (L319) 4.4 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DISCOVERY III (L319) 4.4 4x4 bestellen

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER DISCOVERY III (L319) komen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER past. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Speling op uw fuseekogel

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITITOYOTAGMCSAAB. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.