100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY III VAN 2.7 TD 4x4 190PK
Bouwjaar 01.2007 - 07.2009

Fuseekogels LAND ROVER DISCOVERY III VAN (L319) 2.7 TD 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels
Wij checken of dit past
Past op uw LAND ROVER DISCOVERY III VAN
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 220442
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 13,6 mm
Ø Diameter: 42,3 mm
schroefdraadmaat: M12X1.75 RHT
Gewicht: 0,44 kg
Inbouwplaats:
50% Korting
26,00
52,01
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER DISCOVERY III VAN (L319) 2.7 TD 4x4 past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DISCOVERY III VAN (L319) bestellen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.