100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY IV 2.7 TD 4x4 190PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2018

Fuseekogels LAND ROVER DISCOVERY IV (L319) 2.7 TD 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER DISCOVERY IV (L319) 2.7 TD 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Speling op uw fuseekogel

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Elke LAND ROVER DISCOVERY IV (L319) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER bestellen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.