100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER FREELANDER 2 2.2 TD4 4x4 152 PK
Bouwjaar 01.2007 - 10.2014

Fuseekogels LAND ROVER FREELANDER 2 (L359) 2.2 TD4 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de LAND ROVER FREELANDER 2 (L359) 2.2 TD4 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPORSCHESKODADAFMERCEDES-BENZ.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER FREELANDER 2 (L359) bestellen

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER past. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Speling op uw fuseekogel

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.