Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER FREELANDER 2 VAN 2.2 TD4 4x4 160 PK
Bouwjaar 10.2006 - 10.2014

Fuseekogels LAND ROVER FREELANDER 2 VAN (L359) 2.2 TD4 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LAND ROVER FREELANDER 2 VAN (L359) 2.2 TD4 4x4 bestellen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER FREELANDER 2 VAN (L359), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Speling op uw fuseekogel

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOSMARTTOYOTA. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.