100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER FREELANDER 2.5 V6 4x4 177PK
Bouwjaar 11.2000 - 10.2006

Fuseekogels LAND ROVER FREELANDER (L314) 2.5 V6 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER FREELANDER (L314) 2.5 V6 4x4 bestellen

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER FREELANDER (L314) komen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.