100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER FREELANDER Soft Top 1.8 i 16V 4x4 120PK
Bouwjaar 02.1998 - 10.2006

Fuseekogels LAND ROVER FREELANDER Soft Top (L314) 1.8 i 16V 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER FREELANDER Soft Top (L314) 1.8 i 16V 4x4 bestellen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER FREELANDER Soft Top (L314), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.