100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER FREELANDER Soft Top 2.5 V6 4x4 177PK
Bouwjaar 11.2000 - 10.2006

Fuseekogels LAND ROVER FREELANDER Soft Top (L314) 2.5 V6 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LAND ROVER FREELANDER Soft Top (L314) 2.5 V6 4x4 bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER FREELANDER Soft Top (L314), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.

Speling op uw fuseekogel

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERPORSCHEMAZDALANCIAIVECOVAUXHALL. Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.