100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER I 3.9 Cat 4x4 173 PK
Bouwjaar 11.1988 - 07.1994

Fuseekogels LAND ROVER RANGE ROVER I 3.9 Cat 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Speling op uw fuseekogel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHIVECOFORDDACIACADILLAC. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER RANGE ROVER I 3.9 Cat 4x4 bestellen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.