100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER II 2.5 D 4x4 136 PK
Bouwjaar 07.1994 - 03.2002

Fuseekogels LAND ROVER RANGE ROVER II (P38A) 2.5 D 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Je kunt bij ons betalen via iDeal en PayPal De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER RANGE ROVER II (P38A) 2.5 D 4x4 bestellen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bendix, ATE, Pagid en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOISUZULAND ROVERBUICKMERCEDES-BENZ.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER RANGE ROVER II (P38A) past. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.