100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER II 4.0 4x4 185 PK
Bouwjaar 01.1995 - 03.2002

Fuseekogels LAND ROVER RANGE ROVER II (P38A) 4.0 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Elke LAND ROVER RANGE ROVER II (P38A) 4.0 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Je kunt bij ons betalen via PayPal en iDeal

Fuseekogels voor uw LAND ROVER RANGE ROVER II (P38A) bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER komen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Speling op uw fuseekogel

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.