100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER SPORT 3.0 D 4x4 249PK
Bouwjaar 08.2012 - 03.2013

Fuseekogels LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (L320) 3.0 D 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (L320) 3.0 D 4x4 past. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (L320) bestellen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLAMBORGHINIBMWLAND ROVER. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.