100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER SPORT 4.2 4x4 405PK
Bouwjaar 09.2005 - 02.2010

Fuseekogels LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (L320) 4.2 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (L320) 4.2 4x4 bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (L320) komen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Speling op uw fuseekogel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTHYUNDAILDVFIAT. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.