100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 450h 345 PK
Bouwjaar 02.2006 - 11.2011

Fuseekogels LEXUS GS (_S19_) 450h

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Fuseekogels voor uw LEXUS GS (_S19_) 450h bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS GS (_S19_) past. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.