Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 220d 177 PK
Bouwjaar 08.2005 - 07.2012

Fuseekogels LEXUS IS II (_E2_) 220d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBMWCHEVROLETOLDSMOBILEVAUXHALL. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Fuseekogels voor uw LEXUS IS II (_E2_) 220d bestellen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Lucas Wij controleren altijd bij de LEXUS IS II (_E2_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op uw fuseekogel

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.