Hemelvaart zijn alle pakketdiensten gesloten. Vandaag besteld is vrijdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200t 238 PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Fuseekogels LEXUS NX (_Z1_) 200t

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAROVERCADILLACDACIA. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Fuseekogels voor uw LEXUS NX (_Z1_) 200t bestellen

Elke LEXUS NX (_Z1_) heeft een eigen VIN-nummer. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Speling op uw fuseekogel

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.