100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200t AWD 235 PK
Bouwjaar 07.2014 - 09.2017

Fuseekogels LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD bestellen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij controleren altijd bij de LEXUS NX (_Z1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUTOYOTAIVECOBUICK.

Speling op uw fuseekogel

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.