100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 450h 249 PK
Bouwjaar 12.2008 - 10.2015

Fuseekogels LEXUS RX (_L1_) 450h

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Je kunt bij ons betalen via iDeal, overboeking, AfterPay en PayPal Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Fuseekogel voor uw auto kopen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDOPELDODGEPONTIACDAIHATSUFERRARI. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Fuseekogels voor uw LEXUS RX (_L1_) 450h bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS RX (_L1_). Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.