100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 200t 238 PK
Bouwjaar 10.2015 - 12.2017

Fuseekogels LEXUS RX (_L2_) 200t

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKDAEWOOLAMBORGHINIVAUXHALL. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Fuseekogels voor uw LEXUS RX (_L2_) 200t bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS RX (_L2_) komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Speling op uw fuseekogel

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.