100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS SC Cabriolet 430 292PK
Bouwjaar 01.2001 - 07.2010

Fuseekogels LEXUS SC Cabriolet (UZZ40_) 430

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Speling op uw fuseekogel

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, overboeking en iDeal Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZNISSANLAMBORGHINIROVERJAGUAR.

Fuseekogels voor uw LEXUS SC Cabriolet (UZZ40_) 430 bestellen

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS SC Cabriolet (UZZ40_).