Fuseekogels LOTUS

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Een defect fuseekogel herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Een passende fuseekogel vinden

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Elke LOTUS heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.