100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.5 D 105PK
Bouwjaar 08.2014 - 02.2018

Fuseekogels MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Speling op uw fuseekogel

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5 D. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA 2 (DL, DJ) bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWLANCIALEXUS. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.