100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.3 L 91PK
Bouwjaar 04.2003 - 06.2007

Fuseekogels MAZDA 2 (DY) 1.3 L

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 2 (DY) 1.3 L bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 2 (DY) past. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Speling op uw fuseekogel

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.