100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 2.0 MZR 147PK
Bouwjaar 04.2009 - 09.2014

Fuseekogels MAZDA 3 (BL) 2.0 MZR

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 3 (BL) 2.0 MZR bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 3 (BL) komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Speling op uw fuseekogel

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATDAFMASERATICHEVROLETMERCEDES-BENZ. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay, overboeking en iDeal Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.