Wegens hemelvaart zijn wij gesloten. Vandaag besteld is zaterdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.0 150 PK
Bouwjaar 11.2013 - tot heden

Fuseekogels MAZDA 3 Sedan (BM, BN) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elke MAZDA 3 Sedan (BM_, BN_) 2.0 heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw MAZDA 3 Sedan (BM_, BN_) bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Speling op uw fuseekogel

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.