100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 C IV 1.3 16V 73PK
Bouwjaar 09.1989 - 07.1994

Fuseekogels MAZDA 323 C IV (BG) 1.3 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 323 C IV
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 220126
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 18 mm
vanaf bouwjaar: 03.93
Voertuigtype: Familia
Gewicht: 0,82 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
44% Korting
16,12
28,78
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWMITSUBISHIISUZUDODGELDV.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 C IV (BG) 1.3 16V bestellen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ABS, Pagid, ATE en Bosch Elke MAZDA 323 C IV (BG) heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.