100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 C IV 1.6 16V 88PK
Bouwjaar 03.1991 - 10.1994

Fuseekogels MAZDA 323 C IV (BG) 1.6 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 C IV (BG) 1.6 16V bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Pagid, Zimmermann, ABS, Bosch, Bendix, ATE, Jurid, Rofren, Textar en Lucas Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUTOYOTAMGRENAULTHONDA. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 C IV (BG). Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Speling op uw fuseekogel

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.