100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 C IV 1.6 84PK
Bouwjaar 09.1989 - 06.1991

Fuseekogels MAZDA 323 C IV (BG) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 C IV (BG) 1.6 bestellen

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAVOLVOSAAB. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Speling op uw fuseekogel

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 C IV (BG), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.