100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 C IV 1.8 16V 4WD 103PK
Bouwjaar 11.1991 - 12.1993

Fuseekogels MAZDA 323 C IV (BG) 1.8 16V 4WD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Elke MAZDA 323 C IV (BG) 1.8 16V 4WD heeft een eigen VIN-nummer. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Fuseekogel voor uw auto kopen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 C IV (BG) bestellen

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.