100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F IV 1.6 105PK
Bouwjaar 04.1987 - 08.1993

Fuseekogels MAZDA 323 F IV (BG) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Speling op uw fuseekogel

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELHYUNDAIMERCEDES-BENZLADAFORDMASERATI. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 F IV (BG) 1.6 bestellen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.