100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F IV 1.8 16V 103PK
Bouwjaar 08.1989 - 07.1994

Fuseekogels MAZDA 323 F IV (BG) 1.8 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 323 F IV
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 220126
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 18 mm
vanaf bouwjaar: 03.93
Voertuigtype: Astina
vanaf bouwjaar: 03.93
Voertuigtype: 323 Astina
Gewicht: 0,82 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
44% Korting
17,33
30,94
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 F IV (BG) 1.8 16V bestellen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 323 F IV (BG) past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Speling op uw fuseekogel

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHESMARTBUICK.