100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F V 1.8 16V 114PK
Bouwjaar 08.1994 - 09.1998

Fuseekogels MAZDA 323 F V (BA) 1.8 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 F V (BA) 1.8 16V komen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 F V (BA) bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATOLDSMOBILESMARTSUBARU. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.