100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F V 2.0 24V 144PK
Bouwjaar 08.1994 - 09.1998

Fuseekogels MAZDA 323 F V (BA) 2.0 24V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 F V (BA) 2.0 24V komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Speling op uw fuseekogel

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 F V (BA) bestellen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Zimmermann, Bosch, Bendix, TRW, Jurid, Brembo, Rofren, ABS en Textar De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.