100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 I Station Wagon 1.3 60PK
Bouwjaar 05.1978 - 05.1986

Fuseekogels MAZDA 323 I Station Wagon (FA) 1.3

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 I Station Wagon (FA) 1.3 bestellen

Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 I Station Wagon (FA) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Speling op uw fuseekogel

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.