100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 II Hatchback 1.1 54PK
Bouwjaar 11.1980 - 10.1985

Fuseekogels MAZDA 323 II Hatchback (BD) 1.1

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFFORDGMCBEDFORD. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 II Hatchback (BD) 1.1 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 II Hatchback (BD) bestellen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.