100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 II Hatchback 1.5 88PK
Bouwjaar 03.1982 - 12.1985

Fuseekogels MAZDA 323 II Hatchback (BD) 1.5

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERHYUNDAISKODALEXUS. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 II Hatchback (BD) 1.5 bestellen

Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 II Hatchback (BD) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Je kunt bij ons betalen via MisterCash Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.