100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Hatchback 1.3 68PK
Bouwjaar 04.1987 - 05.1989

Fuseekogels MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.3

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Elke MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.3 heeft een eigen VIN-nummer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 III Hatchback (BF) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS

Speling op uw fuseekogel

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERDODGELAND ROVERPONTIACROVER.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.