100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Hatchback 1.5 75PK
Bouwjaar 08.1985 - 05.1989

Fuseekogels MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.5

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.5. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 III Hatchback (BF) komen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Speling op uw fuseekogel

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd