100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Hatchback 1.6 73PK
Bouwjaar 09.1987 - 10.1989

Fuseekogels MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.6 bestellen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Speling op uw fuseekogel

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIACADILLACINFINITINISSANSAAB. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 III Hatchback (BF). Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.