100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Station Wagon 1.3 60PK
Bouwjaar 07.1986 - 04.1990

Fuseekogels MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.3

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.3 bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.

Speling op uw fuseekogel

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.