100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Station Wagon 1.6 86PK
Bouwjaar 09.1986 - 10.1995

Fuseekogels MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Speling op uw fuseekogel

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.6 past. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW) bestellen

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACSAABLAND ROVERVAUXHALL. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.