100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Station Wagon 1.6 4x4 86PK
Bouwjaar 05.1990 - 03.1993

Fuseekogels MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.6 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.6 4x4 komen.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW) bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAROVERCITROENCHRYSLERPLYMOUTH. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.