100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Station Wagon 1.7 D 54PK
Bouwjaar 11.1986 - 08.1987

Fuseekogels MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.7 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.7 D bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Speling op uw fuseekogel

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW) past.