100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S IV 1.6 16V 88PK
Bouwjaar 08.1989 - 10.1996

Fuseekogels MAZDA 323 S IV (BG) 1.6 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 S IV (BG) 1.6 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 S IV (BG) bestellen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPHYUNDAISMART.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.