100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S IV 1.8 16V 103PK
Bouwjaar 08.1989 - 07.1994

Fuseekogels MAZDA 323 S IV (BG) 1.8 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 S IV (BG) 1.8 16V bestellen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Elke MAZDA 323 S IV (BG) heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Speling op uw fuseekogel

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.