100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S IV 1.8 16V GT 128PK
Bouwjaar 06.1989 - 07.1994

Fuseekogels MAZDA 323 S IV (BG) 1.8 16V GT

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 323 S IV
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 220126
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 18 mm
vanaf bouwjaar: 03.93
Voertuigtype: Familia
Gewicht: 0,82 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
44% Korting
17,33
30,94
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 S IV (BG) 1.8 16V GT bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 S IV (BG) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.