100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S IV 1.8 Turbo 4WD 166PK
Bouwjaar 04.1991 - 04.1994

Fuseekogels MAZDA 323 S IV (BG) 1.8 Turbo 4WD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 323 S IV
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 220126
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 18 mm
vanaf bouwjaar: 03.93
Gewicht: 0,82 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
44% Korting
17,33
30,94
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 S IV (BG) 1.8 Turbo 4WD bestellen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Speling op uw fuseekogel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIALDVMAZDAALFA ROMEO. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 S IV (BG) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.