100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S VI 1.6 98PK
Bouwjaar 01.2001 - 05.2004

Fuseekogels MAZDA 323 S VI (BJ) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 S VI (BJ) 1.6 bestellen

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 S VI (BJ), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen.

Speling op uw fuseekogel

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.